Tzv. „liberálna demokracia“ a tzv. „voľby“ do Národnej rady SR 2023

15. mája 2023, zdrdol, Nezaradené Spoločnosť

Súdruhovia. Sloveni, Slováci a Slovákovia, zase raz sa bezhlavo rútite do neznáma. Trolovia vás tam ťahajú zámerne a úspešne.

Tentoraz to bude, teda ak vám to mocipáni ešte povolia, akt hádzania lístočkov do urien. Úrady, politici a médiá spoločne tvrdia, že do „volebných“, kým niektorí s trochu poetickejšími alebo realistickejšími sklonmi by ich kľudne mohli nazvať skôr „pohrebnými“.

Súdiac podľa rozhovorov a diskusií v mainstreamových, ale aj tzv. „alternatívnych“ médiách väčšina z vás netuší a ten zvyšok ani len nechce tušiť, že čo vlastne zamýšľate urobiť.

Nemáte podklady pre skutočné VOĽBY, lebo nepoznáte programy strán, čo je často úmysel politikov, ale aj vaša chyba, lebo hovoriť o programoch nevyžadujete. Stačí vám „kto s kým“ alebo „kto s kým nie“. „Čo“ je vám vedľajšie.

Dookola a bežne „fašistujete“, „nacistujete“ alebo „komunistujete“, napriek tomu, že fašisti, nacisti a komunisti nikde vo svete už dávno nie sú (nie, nájsť nejaké spoločné črty nestačí). Gauneri, zločinci, manipulátori … – vhodných nálepiek je dostatok, ale vy používate tie, ktoré vám podhadzujú tí, ktorí s vami najviac manipulujú.

Kto čítal moje blogy, tak vie, koho a najmä čo tu mám namysli – liberálnu demokraciu. LD je pritom ideológia, ktorá stála za všetkými manipuláciami v 20. storočí a z trojuholníka fašizmus/nacizmus,  socializmus/komunizmus a liberálna demokracia je tu už práve len LD – živá, záludná a všetkého schopná. A „vyhynuté ideológie“ vám podhadzuje práve preto, aby zamaskovala svoje výčiny v 20. a už aj 21. storočí. Medzi tými troma ideológiami však svätých nebolo, to len vojnová a povojnová propaganda víťazov urobila a naďalej robí svoje. Na Slovensku sa to prejavuje tak, že len minimum politických strán nemá LD priamo vo svojej krvi.

Tzv. slovenskú „inteligenciu“ a tzv. „alternatívne“ médiá dnes už radšej nespomeniem, lebo pre ňu a pre ne nemám dostatok slušných slov. Takže aspoň jedna skromná rada pre tých, ktorí by o nejakú odo mňa stáli: ŽIADAJTE, aby sa hovorilo o PROGRAMOCH STRÁN!“.

Linky:
Problémy dnešnej doby (video)
Korene dnešnej doby (video)
Genesis of the Western Worldview (kniha; kto má kindle, tak zadarmo)